Veelgestelde vragen

1. Waarom zou ik supplementen van The Improvement kiezen?

Bij The Improvement streven we naar hoogwaardige supplementen die verschillende aspecten van gezondheid en welzijn ondersteunen. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

2. Zijn de supplementen veilig?

Absoluut. Al onze supplementen ondergaan grondige kwaliteitscontroles en worden geproduceerd volgens strikte normen. We gebruiken hoogwaardige, pure ingrediënten om de veiligheid en effectiviteit te waarborgen.

3. Hoe weet ik welk supplement geschikt is voor mij?

We begrijpen dat iedereen unieke gezondheidsdoelen heeft. Verken gerust ons assortiment en bekijk de gedetailleerde productbeschrijvingen. Als je specifieke zorgen of vragen hebt, staat ons klantenserviceteam klaar om je te helpen.

4. Kan ik meerdere supplementen tegelijk nemen?

Hoewel veel van onze klanten voordelen ervaren door bepaalde supplementen te combineren, is het essentieel om rekening te houden met de aanbevolen dagelijkse doseringen. Als je twijfels hebt of onzeker bent, raden we aan om een ​​zorgverlener te raadplegen.

5. Zijn jullie producten geschikt voor vegetariërs of veganisten?

Ja, sommige van onze producten zijn specifiek geformuleerd om geschikt te zijn voor vegetariërs of veganisten. Controleer de product beschrijvingen of labels voor deze informatie.

6. Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een bevestigingsmail met trackinginformatie. Gebruik deze informatie om je bestelling te volgen via de website van de aangewezen verzendmaatschappij.

7. Wat is jullie retourbeleid?

We bieden een retourbeleid van 30 dagen voor ongebruikte en ongeopende producten. Raadpleeg ons Retour- en Terugbetalingsbeleid voor gedetailleerde informatie over het proces en de voorwaarden.

8. Verzenden jullie internationaal?

Ja, we bieden internationale verzending aan. Verzendkosten en levertijden kunnen variëren afhankelijk van je locatie. Raadpleeg onze Verzendinformatie voor details.

9. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Je kunt contact opnemen met ons klantenserviceteam door te mailen naar info@the-improvement.com. We staan klaar om je te helpen met eventuele vragen of zorgen.

10. Zijn jullie producten milieuvriendelijk?

We zetten ons in voor duurzaamheid. Onze verpakkingen zijn ontworpen om milieuvriendelijk te zijn, en we blijven voortdurend manieren onderzoeken om onze milieubelasting te minimaliseren in al onze activiteiten.

Heb je hier niet beantwoorde vragen? Neem gerust contact met ons op, en we helpen je graag!